YHS_2514

Het team

Je kind krijgt les van betrokken en deskundige medewerkers. Veel leerkrachten werken parttime. Dit betekent dat de meeste groepen (maximaal) twee leerkrachten hebben, die samen de verantwoordelijkheid hebben voor de groep.

Blijven leren

Net als de leerlingen blijven wij ons ook voortdurend ontwikkelen. We boeken goede resultaten (zie onze Citoscores in Scholen op de kaart). We onderzoeken de tussenscores heel grondig. Zo blijven we goed gekwalificeerd en bieden we up-to-date en effectief onderwijs.

Opleidingsschool

Als partnerschool van de Marnix Academie (pabo) zijn er het hele jaar door stagiairs in onze school. Ook leiden we onderwijsassistenten op vanuit het mbo.

Het team

onbekend

Siri Muilenburg

directeur
Corinne

Juf Corinne van Drenth

intern begeleider

Ik ben Corinne van Drenth en sinds 2012 intern begeleider op de Koningin Wilhelminaschool. Ik werk op dinsdag, woensdag om de week en donderdag. Op de andere dagen van de week verzorg ik de interne begeleiding op de Klim Op in Leerdam. Voor die tijd was ik leerkracht in groep 1/ 2 en groep 8 en intern begeleider/ remedial teacher in Herwijnen, een andere school van LOGOS. Ik ben mijn loopbaan begonnen in een kleutergroep in Veenendaal.

Naast het werk vind ik het heerlijk om te studeren. Zo heb ik o.a. een diploma speciaal onderwijs (remedial teaching) en Master SEN (gedragsspecialist, interne begeleiding en leidinggeven).

Ik woon samen met mijn man Janco in Schalkwijk. Wij vinden het heerlijk om te fietsen of te wandelen in de polder. Ook zijn we frequente museumbezoekers. Op zondag bespeel ik het kerkorgel in Schalkwijk en in kerken rondom mijn geboortestadje Heukelum.

Het werken op De Koningin Wilhelminaschool doe ik met veel plezier. Ik geniet ervan als ik de kinderen zie groeien binnen hun eigen leerdoelen op didactisch en pedagogisch gebied. Het geeft voldoening als een bepaalde aanpak voor zowel collega’s, ouders als kind werkt. Want daar doen we het voor: samen voor elkaar!

Johanna

Juf Johanna den Hertog

administratie
p41684a_0230M0230

Juf Anne-Marie Teijgeler

groep 1
p39575a_0228M0228

Juf Lieske Vos

groep 1 en 6
p39575a_0418M0418

Juf Coriëlle Peverelli

groep 2 en 6

Juf Fenne Goldschmeding

groep 2 en MB/HB

Juf Meike Van Dijk

groep 2
Simone Burgers

Juf Simone Burgers

groep 3
p41684a_0805M0805

Juf Tanja Hennekes

groep 3


Hoi, ik ben Tanja en samen met Juf Simone mag ik dit jaar de kanjers van groep 3 verder op weg helpen in hun ontwikkeling en dat vind ik een prachtige uitdaging.

De sfeer in de groep is voor mij erg belangrijk. Ik geloof dat een leerling die zich fijn voelt in zijn omgeving veel beter tot leren komt. Ik zal mij hier dan ook ten volle voor inzetten.

Elke leerling in mijn groep is uniek met zijn/haar talenten. Ik vind het een uitdaging om deze talenten te ontdekken en in te zetten waardoor iedere leerling kan groeien in zijn/haar eigen tempo.

Laten we uniek zijn door onszelf te zijn!

p41684a_0711M0711

Juf Annebeth van der Linden

groep 4


Mijn naam is Annebeth van der Linden. Ik geef van maandag t/m vrijdag les aan groep 4. Met plezier naar school gaan staat voor mij voorop. Dit hebben kinderen nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Ik benadruk graag het positieve, biedt duidelijkheid en structuur en ik wil de kinderen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Naast het leren vind ik humor in de klas ook erg belangrijk. Werken met kinderen en een bijdrage mogen leveren aan hun ontwikkeling blijft bijzonder. Geen dag is hetzelfde, maar dat maakt het zo leuk!

p39575c_0357M0357

Juf Denise Peterusma

groep 5

Mijn naam is Denise Peterusma. Ik werk met veel plezier op CBS Koningin Wilhelmina als leerkracht van groep 5, taal/ leescoördinator en voorzitter van de MR. Een goede sfeer op school vind ik belangrijk en deze creëren we samen; leerlingen, leerkrachten en ouders. In mijn klas streef ik ernaar dat de kinderen zich veilig, gewaardeerd en vertrouwd voelen. Daarbij sta ik voor structuur, rust, duidelijkheid, zelfstandigheid en het maken van plezier zodat we optimaal tot prestaties kunnen komen. Ik geniet van het werken met kinderen in het onderwijs. Ieder kind is uniek en ik vind het een mooie uitdaging om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling!

Maresa

Juf Maresa Scherff

groep 5 en 8


Een goede relatie met de kinderen staat bij mij voorop, net zoals de relatie tussen de kinderen onderling. Ik bied een rijke leeromgeving met kwalitatief goed onderwijs waarin de kinderen zichzelf, hun omgeving en de wereld leren kennen. Dit alles om de kinderen een goede basis te bieden voor de steeds veranderende toekomst.

Joska

Juf Joska Emck

groep 7


Mijn naam is Joska, en ik werk al heel lang op de Wilhelminaschool. Ik heb fijne collega’s en nu ook een prachtige school om in te werken. Ik wil graag een veilig leerklimaat bieden. Dit doe ik door duidelijke regels te hanteren, goed les te geven, maar ook door te stimuleren dat kinderen rekening met elkaar houden. Helpend hierbij is, om regelmatig stil te staan bij je eigen “weerbericht” . Als je begrijpt wat bij jezelf leeft, heb je ook meer begrip voor een ander. Ik streef ernaar dat alle kinderen groeien, op wat voor vlak en niveau dan ook. Wat je aandacht geeft groeit. En daar mag je trots op zijn.

p39575c_0161M0161

Juf Sabina Dijkers-Kortlever

groep 7


Ik ben Sabina Dijkers, getrouwd en heb 3 dochters.

Ik werk al meer dan 15 jaar met heel veel plezier in het onderwijs. Ik geniet van de open - en eerlijkheid van kinderen. Ik vind sfeer en veiligheid heel belangrijk in een groep. Het blijft mooi om kinderen te zien ontwikkelen en bijzonder dat ik daar een klein stukje in mag bijdrage.

Niels Middelkoop

Meester Niels Middelkoop

groep 8

Ik ben meester Niels Middelkoop en ben sinds 1998 werkzaam in het onderwijs.

Meestal ben ik in de bovenbouw te vinden. Het leukste aan mijn vak vind ik om kinderen iets nieuws te leren. Rekenen en geschiedenis vind ik de leukste vakken om te geven.

Voor mij is het belangrijk dat leerlingen met plezier naar school komen. Je komt pas tot leren als je je vertrouwd voelt en gezien weet. Elk kind zal zich dan op zijn of haar manier en niveau verder ontwikkelen.

In groep 8 leren we niet alleen uit boeken, maar ook in de praktijk. Bijvoorbeeld: Leren doorzetten en verantwoording nemen voor je eigen werk en gedrag. Daarnaast leren we heel veel van en met elkaar. Belangrijke lessen, die je heel je leven mee neemt!

Wim

Meester Wim van Vuren


Mijn naam is Wim van Vuren en ik ben al vanaf 1987 werkzaam op “De Wilhelmina”.

In deze lange periode heb ik bijna alle groepen wel onder mijn hoede gehad. Er is slechts een groep waar ik geen ervaring mee heb en dat is groep 3. Vooral de laatste jaren “sta” ik in groep 8.

Zelf vind ik dit een prettige groep om mee te werken. Aan de ene kant op zoek gaan naar de dingen die de kinderen nog nodig hebben om hun doel te bereiken en daarnaast met de kinderen en hun ouders zoeken naar het juiste vervolgonderwijs. Dit is ieder jaar weer een hele speurtocht.

Hoewel de pre-pubers vaak hun eigen grenzen opzoeken, is het heel leuk om met elkaar een hechte groep te worden. Dat kost soms best wat moeite, maar die moeite is het zeker waard.

Het enige nadeel dat ik als leraar ervaar aan groep 8 “hebben” is, dat het ieder jaar moeilijker wordt om afscheid van de kinderen te nemen.

onbekend

Juf Nanine Riemens

onderwijsassistent
onbekend

Juf Dorien de Koff

onderwijsassistent
onbekend

Juf Annemieke Versluis

onderwijsassistent
download

Meester Jim Lekatompessy

concierge
Aanmelden