YHS_2514

Het team

Je kind krijgt les van betrokken en deskundige medewerkers. Veel leerkrachten werken parttime. Dit betekent dat de meeste groepen (maximaal) twee leerkrachten hebben, die samen de verantwoordelijkheid hebben voor de groep.

Blijven leren

Net als de leerlingen blijven wij ons ook voortdurend ontwikkelen. We boeken goede resultaten (zie onze Citoscores in Scholen op de kaart). We onderzoeken de tussenscores heel grondig. Zo blijven we goed gekwalificeerd en bieden we up-to-date en effectief onderwijs.

Opleidingsschool

Als partnerschool van de Marnix Academie (pabo) zijn er het hele jaar door stagiairs in onze school. Ook leiden we onderwijsassistenten op vanuit het mbo.

Het team

Profiel

Juf Siri Muilenburg

directeur
WL02

Juf Corinne van Drenth

intern begeleider
WL10

Juf Johanna den Hertog

administratie
WL37

Juf Anne-Marie Teijgeler

groep 1/2 A
WL44

Juf Lieske Vos

groep 1/2 A
WL15

Juf Meike Van Dijk

groep 1/2 B
WL08

Juf Annemieke Versluis

leerkrachtondersteuner i.o. groep 1/2 B
WL40

Juf Kim Stap

groep 1/2 C
WL41

Juf Coriëlle Peverelli

groep 3A
WL28

Juf Fenne Goldschmeding

groep 3A
WL26

Juf Femke Vermeer

groep 3B
WL14

Juf Bettina Korevaar

groep 3B
WL30

Juf Nanine Riemens

groep 4
WL45

Juf Erna de Kruijk

inval leerkracht groep 4
WL34

Juf Annebeth van der Linden

groep 5
WL18

Juf Anne Dubbeldam

groep 5
Knipsel 2

Juf Maresa Scherff

groep 6
WL04

Juf Denise Peterusma

groep 6
WL19

Juf Joska Emck

groep 7


Mijn naam is Joska, en ik werk al heel lang op de Wilhelminaschool. Ik heb fijne collega’s en nu ook een prachtige school om in te werken. Ik wil graag een veilig leerklimaat bieden. Dit doe ik door duidelijke regels te hanteren, goed les te geven, maar ook door te stimuleren dat kinderen rekening met elkaar houden. Helpend hierbij is, om regelmatig stil te staan bij je eigen “weerbericht” . Als je begrijpt wat bij jezelf leeft, heb je ook meer begrip voor een ander. Ik streef ernaar dat alle kinderen groeien, op wat voor vlak en niveau dan ook. Wat je aandacht geeft groeit. En daar mag je trots op zijn.

WL22

Juf Sabina Dijkers-Kortlever

groep 7


Ik ben Sabina Dijkers, getrouwd en heb 3 dochters.

Ik werk al meer dan 15 jaar met heel veel plezier in het onderwijs. Ik geniet van de open - en eerlijkheid van kinderen. Ik vind sfeer en veiligheid heel belangrijk in een groep. Het blijft mooi om kinderen te zien ontwikkelen en bijzonder dat ik daar een klein stukje in mag bijdrage.

WL50

Meester Wim van Vuren


Mijn naam is Wim van Vuren en ik ben al vanaf 1987 werkzaam op “De Wilhelmina”.

In deze lange periode heb ik bijna alle groepen wel onder mijn hoede gehad. Er is slechts een groep waar ik geen ervaring mee heb en dat is groep 3. Vooral de laatste jaren “sta” ik in groep 8.

Zelf vind ik dit een prettige groep om mee te werken. Aan de ene kant op zoek gaan naar de dingen die de kinderen nog nodig hebben om hun doel te bereiken en daarnaast met de kinderen en hun ouders zoeken naar het juiste vervolgonderwijs. Dit is ieder jaar weer een hele speurtocht.

Hoewel de pre-pubers vaak hun eigen grenzen opzoeken, is het heel leuk om met elkaar een hechte groep te worden. Dat kost soms best wat moeite, maar die moeite is het zeker waard.

Het enige nadeel dat ik als leraar ervaar aan groep 8 “hebben” is, dat het ieder jaar moeilijker wordt om afscheid van de kinderen te nemen.

WL24

Juf Karianne Bron

groep 8
WL31

Juf Dorien de Koff

onderwijsassistent
unnamed (2)

Meester Johan Teuben

inval leerkracht
WL52

Meester Jim Lekatompessy

conciërge
WL05

Meester Nick van Gameren

gymleerkracht
WL47

Juf Josébet Veerman

Mina groep leerkracht