Stagiaires:


Op onze school vind je regelmatig stagiaires. Zij zijn de toekomst van ons onderwijs. Graag willen wij bijdragen aan een goede opleiding van de stagiaires. En waar kan dat beter dan in de praktijk? Juf Anne-Marie Teijgeler is onze ICO (Interne Coördinator Opleidingen), zij begeleid de studenten vanuit haar coachende rol. Verder zijn alle leerkrachten opgeleid tot mentoren, zodat zij in de klas de stagiaires van feedback kunnen voorzien. Wij hebben hiervoor een partnerschap met het Marnix College uit 

Daarnaast bieden wij regelmatig een stageplaats aan onderwijs-assistent-stagiaires.


Hallo allemaal!
Ik ben Romy Blokland, 20 jaar en ik kom uit Leerdam. Dit jaar loop ik stage op het KWS, momenteel op dinsdag in groep 6. Vanaf januari ga ik op maandag en dinsdag in een andere groep stage lopen. Na het Heerenlanden College ben ik de pabo gaan volgen op de Marnix Academie in Utrecht, waar ik nu in mijn tweede jaar zit.

Naast de studie heb ik een bijbaan in de horeca, wat ik ook heel leuk vind. Verder vind ik het leuk om te dansen, dit doe ik bij DV Elan.
Ik hoop veel ervaring op te doen in de praktijk dit jaar en ik weet zeker dat dat op het Wilhelmina helemaal goed gaat komen!

Groetjes, Romy


Webdevelopment: ONMEDIA

X