(Leer)rijk onderwijs

We willen kinderen voldoende ‘bagage’ meegeven, zodat ze goed voorbereid naar het voortgezet onderwijs gaan en nu en later sociaal weerbaar en onafhankelijk zijn. We stimuleren kinderen om eigen keuzes en afwegingen te maken.

Overal (van) leren

We leiden je kind op voor een eigen plek in de wereld. In ons onderwijs leggen we daarom vaak de link met de leefomgeving en organiseren regelmatig buitenschoolse activiteiten. Met gastlessen en digitale werkvormen halen we de buitenwereld het onderwijs in.

Campus

Samen met de buurscholen beschikken we over drie lokalen waar je kind zijn creativiteit nog meer kan ontwikkelen. Binnen ‘de Campus’ van het Noordereiland vind je een kookstudio, een makerslab en een muziekstudio. We gaan hier steeds meer gebruik van maken op vaste momenten in het jaar.

Emotionele ontwikkeling

In een samenleving deel je lief en leed met anderen. Daarvoor is ook ruimte in onze groepen. We vieren samen feest als het kan, en er is ruimte om verdriet te delen en elkaar te troosten.